martes, 23 de noviembre de 2010

NOTICIAS DESDE AQUÍ DENTRO

Un epiedemiòleg britànic va fer un estudi sobre les causes de mort a Anglaterra. I va observar que les estadístiques de més mortalitat eren on hi van haver més nascuts, i aquestes estadístiques eren molt més baixes en ciutats del sur o de l'est on en els anys 20 hi havia molta misèria i pobressa.
Això va ser perquè les mares que s'alimentaven dels productes del camp eren més saludables que les altres, i això es va reflexar a la descendència.

La ginecòloga Laura Schulz també va fer un estudi sobre les mares que van patir la fam holandesa. Aquestes mares que van soportar i van haver de sobreviure, els seus fills no han desenvolupat índexs d'obesitat ni problemes cardiovasculars en la vida adulta.

Hanson ens explica que si la mare no li dona al fetus una dieta equilibrada, aquests aliments poden atravessar la placenta i arribar al fetus.

Hanson rebutja la proposa de que el nostre destí estigui a l'úter de la mare, com va dir Barker. Ell diu que tot està escrit als gens de cada un de nosaltres.



Jo crec que la salut dels adults no té res a veure amb els aliments que a menjat la mare mentre érem un fetus. Cadascú a seguit la seva dieta al llarg de la seva vida.

1 comentario:

  1. Marina, et falta el video d'Isabel Allende i la tria d'una de les quatre dones apassionades...
    A la frase on dónes la teva opinió sobre l'article de l'alimentació fetal hi falten dues HACS, del verb HAVER.

    ResponderEliminar